Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni

Maite Perroni

 

Születési név: Maite Perroni Beoriegui

Születési idő: 1983. március 09.

Születési hely: Mexico City, Distrito Federal, Mexico

Foglalkozás: színésznő, énekesnő

Családi állapot: hajadon

Magasság: 160 cm

Eredeti hajszín: fekete

Szemszín: barna

Csillagjegy: halak

 

maite.jpg

 

Maite csak 11 hónapos volt amikor családja Guadalajaraba költözött, apja munkája miatt, (Javier Perroni). A Perroni család 12 évig élt ott. Két fiatalabb testvére van Adolfo aki 3 évvel fiatalabb és Francisco aki 9 évvel fiatalabb nála. Maite a színészetet Televisa 's Centro de Educación Artistica tanulta. Egyik kedvenc hobbija a görkorcsolyázás. Első szerepe a Rebeldében volt. Ő alakította Guadalupe "Lupita" Fernández , egy tizenéves lányt aki nagyon szerény családi körülmények között él. Rebelde 2004 és 2006 között 440 epizódot forgattak belőle. Maite tagja volt a népszerű együttesnek a RBD-nek. 2008 megkapta a Cuidado con el Ángel, (Árva angyal) főszerepét. A sorozat nagy siker volt, egész Mexikó oda volt érte, később az amerikai Univisión is levetítette. Sok országban levetítették és nagyon sikeres volt. 2009-ben forgatott egy új telenovellát Maite és Eugenio Siller (Pokolba a szépfiúk: Alejandro) főszereplésével a telenovella címe pedig Me Pecado. Maite a Cuidado con el Ángel főszerepéért meg kapta a legjobb fiatal főszereplő díját. Mostanában egy színdarabban szerepel a címe Cena de Matrimonios főszereplő társa Sebastian Zurita.

(Wikipédia)

1260811134_maiteperroni.jpg

images.jpeg

 

Filmográfia:

                TV filmek

2004-2006 - Rebelde (Guadalupe 'Lupita' Fernández)

2008-2009 - Árva angyal/ Cuidado con el ángel (María de      Jesús "Marichuy")

2009 - Mi pecado (Lucrecia Córdoba Pedraza)

 

 


Maite Perroni interjú:

 

- Maite, hogy érzed magad most, hogy lehetőséget kaptál, hogy főszerepben bizonyíts?

- Nagyon elégedett vagyok, de nagyon izgulok is. Minden olyan gyorsan történt, de most van itt a lehetőség, most kell tudnom élni vele. Mikor megtudtam, hogy én játszhatom el a főhősnőt, örömömben felhívtam minden számomra kedves embert, többek között a szüleimet és a vőlegényemet, Guidót, mert ők mindig és mindenben mellettem álltak.

 

 

- Marichuy-hoz hasonló karaktert képzeltél el első főszerepednek?

- Igen. Egy főszerep fontos állomás, ebben a szerepben pedig nagyon boldognak érzem magam. Ebben a történetben azt az üzenetet közvetíthetem a nézőknek, hogy mindig mindenből van kiút, erősnek kell lenni, és mindig, mindig előre nézni.

 

 

- Miben hasonlít egymásra Marichuy és Maite?

- Abban, hogy mindketten harciasak vagyunk, és kiállunk az igazunkért, ha kell. Igaz, hogy ő olyan dolgokat is megenged magának, mint például a lopást, amit én sosem tennék.

 


- Mesélj Marichuy-ról!


- Ő egy alapvetően jó lány, csak egy kicsit heves a természete, és könnyen elragadja a hév. Nem gondol a döntései következményeire, emiatt pedig mindig galibába keveredik.

 


- Hívtak már valaha angyalnak?


- Igen, Guido sok-sok éve azt mondta, hogy olyan angyali a pillantásom, de ezt csak azért mondta, hogy belészeressek, most már nem hallom tőle (nevet). Érdekes, hogy annak idején az RBD-rajongók csináltak egy klubot, melynek a neve "Maite Perroni angyali hangja" volt, ami csak véletlenül rímel a sorozat címére. De én nem vagyok angyal, ember vagyok, mint bárki más, és nagyon is élvezem.

 

 

- És egy olyan jóképű partner mellett, mint William Levy, nem gondolod, hogy felébreszted a párod féltékenységét?

- Nem, semmiképpen. Ez a munkám. Guido és én nagyon boldogok vagyunk együtt, majd az élet megmondja, mikor házasodunk össze, most nem sietünk sehova, hiszen mindketten dolgozunk. Sok-sok éve együtt vagyunk már, és ez bizalmat ad. William valóban fantasztikus, nagyon profi, remekül kijövünk, és megvan köztünk az a bizonyos izzás is, amitől mindenki bele fog szeretni ebbe a párosba, legalábbis mi ezen leszünk!


 
 

 

perroni-maite-perroni-5643732-333-500.jpg

 

18675_106103679404874_100000157268194_162025_958673_n.jpg

 

Maite Perroni szerelmes?

Maite a napokban nyilvánosan bejelentette, hogy szerelmes és egy idelye boldog párkapcsolatban él Carlos De La Motával aki szintén színész. Maite nagyon boldog szerelmével azt nyilatkozta Carlosról, hogy egy igazi úriember, és nagyon boldogok együtt.

 

 

 

 

Hírek:

Perroni a napokban gyilkos nővé válik hiszen hamarosan kezdetét veszi a Mujeres Asasinas(gyilkos nők) 3. évadjának első epizodjának forgatása.

 

 

sopsw3cv5.jpg

 

Maite Perroni-tól pár szám 

katt és meghallgathatod 

 

Maite Perroni- Esta soledad

Maite Perroni- Contigo

Maite Perroni- Solo tu

Maite Perroni- Separada de ti 

Maite Perroni- Ave María

Maite Perroni- Cómo duele

Maite Perroni- Yo te Quiero

 

40522_428629063577_165742878577_4923590_4040075_n.jpg

maite_maite.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.