Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni szakított a barátjával

Az Árva angyal női főszereplője, Maite Perroni kijelentette az Hola! magazinnak, hogy ő és Carlos de la Mota szakítottak.

 

Maiténak most zárult le a kapcsolta  Carlos de la Motával, aki szintén színész. Valamivel több mint egy hónappal azután, hogy Carlos udvarolni kezdett az Árva angyal című sorozat Marichuyának, Maite kijelentette az Hola! magazinnak, hogy kapcsolatuk véget ért.

Ritkán láthattuk, hogy a pár élvezte a szerelmet. Ha Maite megcsókolta barátját, a képek rögtön felkerültek a netre. Mindössze ennyi volt. Képek, de semmi több.  Az Árva angyal bevallotta, nagyon izgatott volt, amikor Carlos de la Mota udvarolni kezdett neki. Dulce Maria és a barátai gratuláltak neki.

De most ez a kapcsolat véget ért. Reméljük, hogy Maitét nem viselte meg nagyon az esemény. A színésznő azt mondta: „Jól vagyok és nyugodt, mert tudom, hogy el fog jönni majd az igazi a számomra.”

Reméljük is, hogy így lesz, és ha az a bizonyos igazi eljön, Maite nagyon boldog lesz mellette.

---------------------------------------------------------------

 

Nemrég még arról pletykáltak, hogy talán több van Maite Perroni és kollégája, William Levy közt.

 

A románc valóban csak pletykának bizonyult, ugyanis Maite bevallotta, ismét szerelmes, s szerelme nem más mint a szintén színész Carlos De La Mota. A lány nagyon boldog szerelmével, azt nyilatkozta Carlosról, hogy egy igazi úriember, és nagyon boldogok együtt.

Carlost a magyar telenovellarajongók ismerhetik hiszen számos nálunk is vetített sorozatban játszik. Ilyen például a Lety, a csúnya lány amelyben Eduardo Mendozát alakítja, de szerepelt a Candyben (Las Tontas No Van al Cielo) is mint Raul. A Destilando Amorban James O 'Brien-t játszotta.

A hírek szerint egy darabig együtt járt Elizabeth Alvarezzel akivel együtt játszottak a Lety, a csúnya lányban

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.